Seinäjoen Toriparkin avajaisia juhlittiin lauantaina riehakkaissa merkeissä. Avajaisten oli määrä alkaa kahdeltatoista, mutta Toriparkista kiinnostuneita ihmisiä ja autoilijoita oli löytänyt paikalle hyvissä ajoin niin paljon, että jo puoli tuntia aiemmin oli päästettävä autoja sisään halliin, ettei kaupungin pohjoispään liikenne tukkeutuisi tyystin.

Avajaisnauha katkaistiin suunnitellusti tasan kello 12, ja sitä olivat katkaisemassa Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki ja Seiparkin hallituksen puheenjohtaja Erkki Honkala Seiparkin muun hallituksen avustamana. Ensimmäisinä nauhan katkaisun jälkeen sisään lipui Bayerncarin autoparaati SPV:n edustusjoukkueen pelaajien toimiessa kuljettajina. Juhlapuheissaan sekä Rasinmäki että Honkala toivat esiin Toriparkin merkityksen Seinäjoen keskustan kehittämisen mahdollistajana. Nyt on autopaikkoja tarjolla uusille rakennettaville asuinrakennuksille ja asukkaille sekä mahdollisuus uuden uljaan Keskustorin rakentamiseen, joka työ on sekin jo käynnistynyt.

Avajaisissa saatiin nauttia live-musiikista Piia Kleemola-Välimäen ja Silja Palomäen esittäessä hienon sikermän vanhaa tanssimusiikkia. Nuermo DJ, Teemu Tuuttila, soitti loppujuhlan ajan levyjä vuosimallin -88 Nissan Sunny hatchbackin peräloosterista. Paikalle saapuneelle tuhatpäiselle juhlakansalle oli tarjolla myös Epaksia Juurella-ravintolan tyyliin, lapsille ja lapsenmielisille ilmapalloja ja tietysti pullaa ja kahvia.

Toriparkin avajaiset numeroina:

150 Toriparkki-ämpäriä jaettiin 10 minuutissa
405 autoa ajoi Toriparkkiin avajaisten aikana
450 Emma´s & Mama´s:n toimittamaa Toriparkki-ilmapalloa jaettiin juhlakansalle
500 herkullista Juurella Epasta tuli nautituksi puolessa tunnissa
1000 pullakahvit juotiin avajaisten aikana
yli 1000 ihmistä vieraili Toriparkin avajaisissa

Pin It on Pinterest

Share This