Seinäjoen kaupungin uusi ilme muodostuu yhdeksästä elementistä, jotka symboloivat kaupungin tunnusomaisia piirteitä. Elementeillä on tarina, mutta sinä näet niissä oman elämäsi Seinäjoen. Mikä on sinun Seinäjokesi?

 1. Elämäni kaupunki
  Seinäjoki on helppoa arkea ja erilaisia vaihtoehtoja elämiseen. Voit valita kodin kasvavan kaupungin ytimestä tai avaraa tilaa tarjoavalta lakeudelta. Muuttovirta on kaupunkiin päin, mikä takaa hyvät peruspalvelut ja paljon harrastusmahdollisuuksia.
 2. Tahdonvoimaa
  Lakeuden keskus laajenee vauhdilla, sillä yrittäjyyden pääkaupunkia rakennetaan moneen suuntaan. Elinkeinoelämässä on vireyttä, mikä kertoo tekemisen meiningistä ja rohkeudesta yrittää.
 3. Lakeuden syli
  Seinäjoki on ihmisten kaupunki, omien innovaatioiden ja vahvojen tahtotarinoiden kehto. Täältä ovat ponnistaneet maailmalle monenlaisten temppujen taitajat.
 4. Ketterä keskus
  Rautateiden risteyskaupungissa on hyvät yhteydet joka suuntaan. Innostava ilmapiiri ja ahkerat ihmiset luovat dynaamista kasvukäytävää Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskukseen.
 5. Mutkaton maisema
  Seinäjoella näkee kauas. Lakeus on kasvattanut mutkatonta väkeä, joka arvostaa suorapuheisuutta, rehellisyyttä ja asioiden helppoutta. Avoin horisontti on hyvä alusta uusille avauksille.
 6. Tapahtumien suurkaupunki
  Tapahtumat ovat Seinäjoelle erinomainen näyteikkuna. Lukuisat festivaalit, urheilutapahtumat, juhlat, kokoukset ja muut tapahtumat tuovat kaupunkiin vuosittain satojatuhansia vieraita.
 7. Ruokaprovinssin keskus
  Alueella tuotetaan makuja, jotka jäävät mieleen. Ruokajärjestelmien yrityskeskittymänä Seinäjoki on edelläkävijä elintarvikealan tutkimuksessa ja tuotekehityksessä.
 8. Kulttuurin Aalto
  Seinäjoella sijaitsee maailmanluokan nähtävyys Aalto-keskus. Kansainvälisesti palkittu Apila-kirjasto on kaupunkilaisten olohuone ja ylpeyden aihe. Rytmikäs kulttuurikaupunki luo uusia aaltoja musiikin, kuvataiteen ja teatterin maailmaan.
 9. Kasvunvirtaa
  Kaupungin eri osien läpi virtaava joki yhdistää entisiä itsenäisiä kuntia vetovoimaiseksi maakuntakeskukseksi. Joki on osa Seinäjoen identiteettiä: kaupunki elää jatkuvassa liikkeessä ja kasvunvirrassa.

Pin It on Pinterest

Share This