Mulle Seinäjoki = Provinssi. Olen toki käynyt kaupungissa jokusen kerran myös ihan shoppailemassa silloin, kun asuin vielä Vaasassa. Olen vaihtanut Seinäjoella junaa miljoona kertaa, mutta ne kunnolliset Seinäjokeen liittyvät muistot ovat aina Provinssi-muistoja. En edes muista, montako kertaa olen käynyt festareilla riekkumassa. Varmasti noin 10.

Siellä on tullut käytyä päiväseltään, aivan liian monta päivää ja kaikkea siltä väliltä. Nukuttua teltassa, koulussa, niin kylmässä että pelkäsin silmämunien jäätyvän. Siellä on itketty, naurettu, hulluteltu, eletty maailman parhaita hetkiä ja nähty maailman parhaita bändejä. Rakastettu elämää ja maailmaa. Bailattu kramppaavin jaloin. Eletty.

Eva Rinne
Helsinki

Provinssihan on ehkä legendaarisin festari Suomessa. Rento meininki! Muistaakseni vuonna 2006 majoittauduttiin teltan kanssa ihan festarialueen viereen. Meillä oli noin 100 metriä matkaa porteille ja sieltä festarialueelta pääsi ulos ja sisään ihan miten huvitti. Sai jopa viedä omat juomat alueelle, kun kaato ne tuoppiin, mikä sopi pienemmällekin budjetille, kun ei tarvinnu juoda anniskelualueella ja pääsi aina katsomaan bändejä juomien kanssa.

Telttailualueellakin oli ihan mahtava fiilis ja omat bileet siellä. Kokemuksen arvoinen se telttailukin oli. Jäi tosi hyvä kuva Provinssista. Siellä on tosiaan hieno tunnelma, vaikka kaikki bändit eivät olisikaan omia suosikkeja, niin festarina tutustumisen arvoinen.

Anna Rinne
Helsinki

Pin It on Pinterest

Share This