Millainen on sinun elämäsi Seinäjoki? Kirjoita meille tarinasi ja osallistu kilpailuun!

Tarinasi voi olla muisto, elämänmakuinen kertomus, mieleen jäänyt tapaus, hupaisa juttu tai sinulle merkityksellinen tapahtuma tai paikka. Kerro meille, miksi Seinäjoki on ansainnut paikan elämässäsi? Tarinasi voi olla suuri tai pieni – pääasia on, että tarina on sinulle tärkeä.

Parhaiden tarinoiden kesken arvomme lippuja Seinäjoen kesän suurtapahtumiin sekä tuotepalkintoja. Palkitut tarinat julkaistaan Elämäni Seinäjoki -verkkosivulla ja Seinäjoen kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

Kirjoituksen enimmäispituus on 1,5 liuskaa, eli noin 2500 merkkiä tai 300 sanaa. Voittaneisiin kirjoittajiin otetaan yhteyttä ennen julkaisua. Toivomme, että esiinnyt kirjoituksessa omalla nimelläsi.

Voit liittää kirjoituksesi mukaan tarinaan liittyvän kuvan. Pidätämme oikeuden tarinoiden editointiin ennen julkaisua. Parhaat kirjoitukset valitsee kolmihenkinen raati kaupungin kehittämispalveluista.

Lähetä kirjoituksesi osoitteeseen viestinta(at)seinajoki.fi 24. huhtikuuta mennessä. Muista liittää mukaan nimesi ja yhteystietosi.

Pin It on Pinterest

Share This